بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و عرض خوش آمد خدمت بازدیدکنندگان وبلاگ گنجینه فایل

جهت دانلود فایل مورد نظر لطفا به پایین صفحه مراجعه کنید و قبل از آن توضیحات فایل را مطالعه کنید.در وبلاگ ما می توانید هرگونه فایل تحقیق، پاورپوینت، پرسشنامه، طرح توجیهی و ده ها گونه فایل دانلودی دیگر را بیابید. وبلاگ گنجینه فایل بهترین فایل های تحقیقی موجود در اینترنت را به شما معرفی میکند که دارای بالاترین کیفیت هستند.در صورتی که هنگام خرید یا بعد از خرید مشکلی وجود داشت به پشتیبانی سایت نیکان لینک مراجعه کنید.به یاد داشته باشید مسئولیت پشتیبانی تمام خریداران به عهده سایت فروشنده یعنی نیکان لینک می باشد.

فروشگاه اینترنتی نیکان لینک دارای نماد اعتماد الکترونیک و درگاه امن بانکی می باشد پس با اطمینان خاطر خرید کنید. در صورت بروز هرگونه مشکل با پشتیبانی سایت نیکان لینک ارتباط برقرار کنید. لطفا از سایر قسمت های وبلاگ ما دیدن فرمایید. شاد و پیروز باشید.

نظرات مثبت و منفی خود را می توانید برای ما بفرستید و ما را در جهت بهبود وضعیت وبلاگ یاری کنید.

  

  ایمیل پشتیبانی گنجینه فایل:  1400mohsen.jafari@gmail.com

                   سایت های دیگر ما :pinkbeach.farsiblog.com

پاورپوینت آشنایی با معماری اسلامی دوره تاریخی قاجاریه
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 51
حجم فایل: 8129 کیلوبایت
قیمت: 30000 تومان
دانلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با معماری اسلامی دوره تاریخی قاجاریه،
در قالب ppt و در 51 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
تاریخچه قاجاریه:
گرایشهای مذهبی- آیینی- اجتماعی
فصل اول: معرفی بناها و شاخصه ها
1-شمس العماره
2-خانه بروجردی ها
3-خانه اتحادیه و خانه ایرج و خانه باغ اسکویی
4-پل ابریشم
5-کاخ سلیمانیه
6-دروازه پیر شبیب جهرم
7-گرند هتل
8-آب انبار آقا
9-تکیه دولت
10-میدان مشق وباغ ملی
11-برج ناقوس
12-حمام حاج آقا تراب
13-فرهنگسرای بهشت
14-آثار دیگر از قاجاریه
فصل دوم: مواد و مصالح
 
فصل سوم: ویژگی های معماری دوره قاجاریه
بنا های مسی دوره قاجار
ویژگی باغ های دوره قاجار
معماری مکان های مذهبی
بخشی از متن پاورپوینت:
تاریخچه قاجاریه
1-. نظری کوتاه به آغاز کار این سلسله :
ایل قاجار ، از زمان تشکیل سلسله صفویه نام و نشانی داشتند و در کنار سپاه قزلباش ، در رکاب شاه اسماعیل شمشیر می زدند . در عهد شاه عباس کبیر ، اینان عده ای به گرجستان و تعدادی نیز به دو سوی رودخانه گرگان کوچانده شدند . از این طایفه ، آن گروه که در سمت راست گرگان فعلی یا استر آباد آن روز ست داشتند به نام یوخاری باش و آن عده که در ساحل چپ اقامت کردند به نام اشاقه باش معروف شدند .
ما با نام فتحعلی خان قاجار در بیان جریان بخشیدن کنیزی از جانب شاه سلطان حسین صفوی به او آشنا شدیم ، که چگونه کنیز اهدایی حامله از آب در آمد و پس از چندی محمد حسن حسن خان قاجار از این زن پا به عرصة وجود گذاشت . و در همان قسمت توضیح دادیم که در حقیقت محمد حسن خان فرزند فتحعلی خان قاجار نبوده بلکه پسر شاه سلطان حسین می شود .
فتحعلی خان قاجار از قبیله اشاقه باش یک بار به یاری شاه سلطان حسین شتافت و بار دیگر در زمان شاه تهماسب دوم از سلسله صفویه حمایت کرد که بر اثر قدر ناشناسی این دو دیگر در زمان شاه تهماسب دوم از سلسله صفویه حمایت کرد که بر اثر قدر ناشناسی این دو شاه ، او به استر آباد بازگشت و در صفر 1139 هجری به دست یکی از افراد ایل قاجار ، به تحریک نادر کشته شد . پس از کشته شدن فتحعلی خان قاجار ، بخت از اشاقه باش برگشت و قبیله یوخاری باش مورد لطف نادر قرار گرفتند و چون محمد حسن خان ، جان خود را در خطر دید از بیم ، مدت ها متواری شد و پس از قتل نادر به استر آباد آمد و مناطقی را به تصرف خویش در آورد ، و در سال 1171 هجری در راه مخالفت با کریم خان زند کشته شد و کریم خان دختر وی را به زنی گرفت و از نه پسر محمد حسن خان ، دو تن یعنی آقا محمد خان و حسین قلی خان جهانسوز را به شیراز برد ، و چون مردی با صفا و نیک نفس بود .
لینک دانلود فایل:
https://nikanlink.com/product/56930/پاورپوینت-آشنایی-با-معماری-اسلامی-دوره-تاریخی-قاجاریه/4377

پاورپوینت درمان های دارویی مصرف الکل

پاورپوینت ترومای عشق

پاورپوینت خودکشی

پاورپوینت بررسی وضعیت سر و گردن

پاورپوینت طلاق درمانی

پاورپوینت آشنایی با معماری اسلامی دوره تاریخی قاجاریه

پاورپوینت سازه های فلزی پیش ساخته

، ,خان ,فایل ,  ,شاه ,های ,    ,خان قاجار ,و در ,فتحعلی خان ,را به ,دوره تاریخی قاجاریه ,سلسله صفویه حمایت

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

karate19 پایگاه اطلاع‌رسانی طلاب مدرسه علمیه بروجن بهترین سایت سلام مووی | مرجع دانلود فیلم و سریال به همراه دوبله فارسی سریالی ها text جگونه یک مدرسه شاد داشته باشیم ؟ amoozeshcenter گدای دستانت کتابخانه عمومی شهید شهریاری قشلاق ملارد